ANATOLIA EETPUNT

ANATOLIA EETPUNT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anatolia Eetpunt. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 1:13 Smaakte goed, dankjewel.
27 apr 2022 om 20:00 Bestelling was verkeerd bezorgd, vlees was droog erg jammer. Toen we belde dat de bestelling verkeerd was werd eigenlijk de schuld bij ons neergelegd en of we er een allergie voor hadden We konden het gewon Eten Ik zou hier niet meer bestellen
11 apr 2022 om 14:43 Lekker goed gebakken eten met de perfecte hoeveelheid saus en vriendelijke bezorger
1 apr 2022 om 20:02 Top weer! Lekkere frieten, krokant
1 apr 2022 om 13:01 Lekkere krokante friet. Veel sneller bezorgd dan aangegeven. Eten was nog gloeiend heet. En dat terwijl we op een doordeweekse dag, 10 min voor sluitingstijd hebben besteld. Klasse!
31 mrt 2022 om 21:06 Snelle bezorging Knapperige friet Echt top
28 mrt 2022 om 9:08 Het eten was warm, dat was het dan. Broodje plus hamburger waren droog en zat 1 stukje sla op. Het was voor ons de 1ste en de laatste keer.
24 mrt 2022 om 23:00 Het eten was heerlijk en lekker warm. Groetjes Dorien uit Babberich
15 mrt 2022 om 21:24 Heerlijk gegeten!! Echt een aanrader!
14 mrt 2022 om 9:33 Bestelling kwam mooi op tijd. Wel mijn kapsalon vergeten maar toen ik daarover belde kwam er meteen een achteraan met zelfs nog een gratis ijsje erbij voor het ongemak. Heel netjes opgelost en uiteindelijk heerlijk gegeten!
6 mrt 2022 om 19:06 Snel bezorgd. Heerlijk gegeten.
5 mrt 2022 om 22:31 Altijd TOP!